Over Vallei Personeel

Vallei Personeel

In 2013 is uitzendbureau Vallei Personeel Veenendaal gestart door Peter. Zijn passie voor het verbinden van mensen naar een vaste baan is een aantal jaar geleden ontstaan in de recruitmentbranche. In de beginfase ligt de focus op de bouw en de techniek. Door regionaal actief en betrokken te zijn met ondernemers in Veenendaal en Ede, ontstaat er een steeds groter klantenbestand. Het bedrijf groeit en bloeit. Vandaar dat Frank ruim een jaar later Peter komt versterken.

De economie begint verder aan te trekken, waardoor Vallei Personeel zich ook meer gaat richten op de sectoren productie en groenvoorziening. Veel nieuwe werknemers betekent veel administratieve werkzaamheden. Vandaar een volgende uitbreiding voor het team en dat is Miranda.

In 2019 en 2020 zijn Pascal, Marielle, Jelle, Olaf en Richard het team komen versterken. Met een onuitputtelijke bron van daadkracht en energie staan wij voor je klaar! Heb je vragen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. We staan je graag te woord!

Kernwaarden

We hebben een drietal kernwaarden die we belangrijk vinden en uitdragen.

Betrouwbaar
Voor ons betekent betrouwbaar: openheid, integriteit, zorgvuldigheid en duidelijkheid. Dat komt goed tot uitdrukking in onze werkwijze: doe wat je zegt en zeg wat je doet. Punctueel werken en net dat beetje meer doen, zowel voor onze klanten als onze werknemers.

Daadkrachtig
We hebben passie voor ons vak. We doen wat we zeggen en wel direct. We zijn een sterk team dat van aanpakken weet en zo ook handelt.

Flexibel
Wij staan op elk moment van de dag voor de klant en de werknemer klaar. Het is onze kracht om snel te schakelen wanneer dat nodig is. We denken mee gaan door waar anderen stoppen.

Referentie

"Ik werk sinds vorig jaar met veel tevredenheid bij Vallei Personeel. Ze luisteren goed naar wat je wilt en gaan op zoek naar iets wat echt bij je past. Dankzij hen ga ik elke dag met veel plezier naar mijn werk!"

Rene Verkaik

Laatste Vacatures
inVeenendaal
inVeenendaal
inVeenendaal
inVeenendaal
inVeenendaal
inVeenendaal
Copyright © Vallei Personeel 2021. Vallei Personeel maakt onderdeel uit van Luba Uitzend Buro B.V.
Vallei Personeel gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?