Even voorstellen:

Wie zijn wij?

Vallei Personeel is een regionaal uitzendbureau (omgeving Rhenen, Veenendaal, Ede) die zich richt op vast werk. Met onze specialisatie in de sectoren bouw, productie, techniek, logistiek en de groenvoorziening hebben we genoeg werk voor de echte aanpakker. Niets is voor ons belangrijker dan dat jij tevreden bent met jouw aankomende (nieuwe) baan.

Hier vind je meer informatie over ons.

Hoe werken wij?

Met een oer-Hollandse mentaliteit van hard werken, snel schakelen en kansen zien, helpen wij jou de juiste baan te vinden. Een baan waar je geniet van je werk en plezier beleeft. De kernwaarden waar wij voor staan zijn: persoonlijke aandacht, flexibel, de klok rond bereikbaar en altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden. Met deze waarden staan wij klaar voor jou!

Hier vind je meer informatie over onze kernwaarden.

Een greep uit onze klanten

Wij kennen Vallei Personeel al sinds hun oprichting als hoofdvoorziener voor onze personeelsbehoefte. Door onze hoge kwaliteitsstandaard zoeken we vakbekwame, betrouwbare en enthousiaste medewerkers die met verantwoordelijkheid om kunnen gaan. Door de betrokkenheid bij ons schilders- en glaszettersbedrijf Bert van Kruistum weet Vallei Personeel altijd de juiste kandidaten te selecteren. Als het nodig is, zelfs op zeer korte termijn. Vallei Personeel onderscheidt zich door de persoonlijke aandacht, korte communicatielijnen, snelle reactie en flexibiliteit.

SCHILDERSBEDRIJF BERT VAN KRUISTUM | VEENENDAAL

Een baan in grond- en straatwerk betekent bikkelhard werken in weer en wind. Wat wij nodig hebben, zijn stoere kerels die van aanpakken weten. Vallei Personeel kent ons bedrijf goed en weet precies welk personeel bij ons past. Dat bespaart ons een hoop zorgen. Vallei Personeel speelt heel snel in op onze behoefte en houdt van korte lijntjes. Zij zorgen dat onze ploeg altijd binnen no-time op orde is. Omdat Vallei Personeel doet waar ze goed in zijn, kunnen wij dat ook.

DE GOOIJER GROND EN STRAATWERK B.V. | DE KLOMP

De reden waarom wij uitsluitend met Vallei Personeel zaken doen, zijn de korte lijntjes waardoor we bij Van de Weert Installatietechniek heel snel kunnen schakelen. Komt er een grote klus binnen en hebben we direct meer personeel nodig, dan kunnen we elk moment van de dag (ook in de avonden en weekenden) met Vallei Personeel bellen. Zo werken we samen aan een stabiel bedrijf.

VAN DE WEERT INSTALLATIETECHNIEK | RHENEN

Wij van Geerts Elektrotechniek werken al geruime tijd samen met Vallei Personeel. Zij kunnen ons in een korte tijd voorzien van personeel zoals wij die wensen. Vallei Personeel zorgt voor een optimale communicatie tussen ons en de werknemer. Dit geeft ons de mogelijkheid om op een flexibele wijze aan de vraag van onze opdrachtgevers te voldoen. Bent u op zoek naar extra personeel voor korte of lange tijd? Wij bevelen Vallei Personeel van harte aan.

GEERTS ELEKTROTECHNIEK | EDE

HBE werkt al lange tijd samen met Vallei Personeel. Zij weten welke mensen wij het liefst aan het werk zetten om te voldoen aan de wens van onze opdrachtgevers. Vallei Personeel communiceert snel en duidelijk en blijft nauw betrokken, zodat het personeel goed werk blijft leveren. Als Vallei Personeel inschat dat een persoon goed bij onze bedrijfsfilosofie past, krijgen we soms zelfs zonder vacature personeel aangeboden.

HBE BEDRIJFSHALLEN | EDE

Contact

Koffie of thee én een inhoudelijk gesprek? Via het formulier kunt u als klant of sollicitant snel en eenvoudig uw gegevens achterlaten. Wij proberen dezelfde dag nog contact met u op te nemen.

Copyright © Vallei Personeel 2021. Vallei Personeel maakt onderdeel uit van Luba Uitzend Buro B.V.
Vallei Personeel gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?